Kramer krijgt steun na storm van kritiek: Zou hem nog een kans en krediet geven

Kramer krijgt steun na storm van kritiek: "Zou hem nog een kans en krediet geven"

23-09-2017 08:55
15

Michiel Kramer is het mikpunt van kritiek nu de spits het niet kan waarmaken bij Feyenoord tijdens de afwezigheid van Nicolai Jörgensen. Oud-Feyenoorder Regi Blinker vindt dat de tweede spits nog een kans moet krijgen.

"De kritiek wordt wel heel erg toegespitst op Kramer", zegt Blinker in gesprek met de NOS. "Ik vind dat niet een reden om het hele team om te gooien. En ik ken Giovanni van Bronckhorst, hij is niet iemand die dat snel doet. Ik zou Kramer nog een kans en krediet geven. Hij is de tweede spits van Feyenoord, hij moet het doen."

Tegen NAC zou Blinker Kramer gewoon opstellen. Tegen Napoli in de Champions League lijkt het ook de oud-voetballer niet verstandig om de tweede spits een basisplaats te geven. "Ik zou dan zeker met twee spitsen spelen. Twee behendige spelers in de voorhoede en Sofyan Amrabat moet dan een kans krijgen op het middenveld. Hij doet het erg goed momenteel", aldus Blinker. "Jean-Paul Boëtius kan je in de spits zetten, al heeft die daar nog nooit gespeeld. Sam Larsson zou ook een mogelijkheid zijn in de punt van de aanval."