Toornstra doet het weer in De Kuip: lekkere odd voor goal tegen promovendus

Toornstra doet het weer in De Kuip: lekkere odd voor goal tegen promovendus

23-09-2017 14:00

Feyenoord speelt zaterdagavond tegen NAC Breda zijn derde thuiswedstrijd van het seizoen. Zonder Nicolai Jörgensen en Steven Berghuis zullen de ogen in De Kuip nog meer gericht zijn op Jens Toornstra voor doelpunten.

Speel mee: Toornstra scoort weer en Feyenoord wint voor 2,55 keer je inzet! KLIK HIER!

Feyenoord lijkt op voorhand weinig te duchten te hebben van promovendus NAC. De titelhouder won zijn laatste dertien thuisduels en gaat ook dit seizoen alweer aan kop in de Eredivisie. Bovendien scoorde Feyenoord in zijn laatste negen optredens in eigen huis minstens twee keer.

De cijfers van de Brabanders zijn vanzelfsprekend een stuk minder indrukwekkend. De ploeg van coach Stijn Vreven verloor drie van zijn vijf competitiewedstrijden dit seizoen en kreeg in de twee uitduels zes treffers om de oren. Tot overmaat van ramp waren de amateurs van Achilles '29 midweeks met 4-3 te sterk in de eerste ronde van de KNVB Beker.

Feyenoord zal de messen geslepen hebben na de ietwat onterechte nederlaag bij PSV vorige week. Nu Jörgensen en Berghuis afwezig zijn, zullen de doelpunten van Toornstra moeten komen. Buitenshuis lijkt de middenvelder niet te kunnen scoren, maar in De Kuip vliegen ze erin. Zo scoorde hij twee keer in het laatste thuisduel met Willem II.

Voor een goal van Toornstra en een zege van Feyenoord krijg je bij bookmaker LeoVegas desondanks de zeer fraaie odd van 2,55.

Speel mee: Toornstra scoort weer en Feyenoord wint voor 2,55 keer je inzet! KLIK HIER!