Feyenoorder kon naar Duitsland en Frankrijk: 'Heb alles naast elkaar gelegd'

Feyenoorder kon naar Duitsland en Frankrijk: 'Heb alles naast elkaar gelegd'

23-09-2017 16:44
14

Ridgeciano Haps had afgelopen zomer de kans om naar Duitsland en Frankrijk te verkassen. De linksback vertelt dat in gesprek met ELF Voetbal. Het werd echter Feyenoord voor Haps, die het bijzonder vindt om samen te mogen werken met Giovanni van Bronckhorst. 

"Er was ook interesse vanuit Duitsland en Frankrijk, van clubs die dit seizoen in Europa spelen. Ik heb alle aanbiedingen naast elkaar gelegd en gekeken wat voor mij het beste is", aldus de 24-jarige Haps.

Wedden

Meer odds

"Ik kwam al vrij snel tot de conclusie dat Feyenoord een mooie vervolgstap is: de landskampioen, spelen in de Champions League en Giovanni van Bronckhorst als mijn trainer. Hij was zelf een linksback van wereldklasse. Hij was tactisch heel sterk en had een geweldig schot en goede pass", vervolgt de linkspoot, die voor zo'n zes miljoen euro werd overgenomen van AZ.

"Mijn kracht ligt in één-tegen-één-duels. Ik ben iemand die altijd vol gas gaat, zich vastbijt in een tegenstander en een tegenstander kan uitspelen. Daarin kan ik misschien leren doseren. Meer het overzicht en de rust bewaren. Daarin kan de trainer mij adviseren."

Lees ook: Haps snapt vraagtekens: "Het blijft wel apart, dat je miljoenen euro's kost"