Real Madrid zwijnt tegen hekkensluiter: twee doelpunten van jonge basisdebutant

Real Madrid zwijnt tegen hekkensluiter: twee doelpunten van jonge basisdebutant

Gepubliceerd: zaterdag 23 september 2017 om 18:18za 23-09-2017 om 18:18

Real Madrid heeft zich hersteld van de nederlaag die het eerder deze week leed tegen Real Betis. Op bezoek bij Alavés werd er zaterdagavond met 2-1 gewonnen. Dani Ceballos, voor de eerste keer in de basis bij de kampioen van Spanje, tekende voor beide goals. 

Ceballos had tien minuten nodig om zijn eerste doelpunt te maken voor Real. Na goed terugleggen schoot de 21-jarige Spanjaard binnen. Kort daarna leek het 0-2 te worden, maar een inzet van Nacho Fernández werd knap gekeerd. 

Vlak voor de pauze kwam Alavés brutaal op gelijke hoogte. Aanvaller Manu Garcia kopte knap binnen. Het was voor Alavés pas het eerste doelpunt van het seizoen. Heel lang kon de laagvlieger neit genieten van de gelijke stand. Enkele minuten later maakte Ceballos zijn tweede doelpunt. Een afgeslagen voorzet belandde voor de voeten van de jongeling, die koeltjes afrondde. In de tweede helft raakt Cristiano Ronald tweemaal de paal. 

Door de zege heeft Real nu elf punten uit zes wedstrijden. Koploper Barcelona heeft vier punten meer. Barça speelt later op de avond nog tegen Girona. 

Poll

Wordt Real opnieuw kampioen van Spanje?

(156 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws