Smeuïge anekdote van Been na razendsnel ontslag: You, you and you: out

Smeuïge anekdote van Been na razendsnel ontslag: "You, you and you: out"

23-09-2017 18:49
10

Mario Been hield het aan het begin van dit seizoen slechts zeven weken vol bij APOEL Nicosia. De Nederlandse coach werd razendsnel op straat gezet door de topclub uit Cyprus. Dat had vooral te maken met een slechte relatie met de president van APOEL, legt Been uit bij FOX Sports. 

De grote baas van de club wilde graag de opstelling bepalen. Hij gaf Been steeds briefjes met daarop de namen die dienden te spelen. "Maar we verloren op een gegeven moment met 1-0 en ik had weer niet geluisterd. Toen stond iedereen in de brand", blikt Been terug.

"De president kwam toen met al z'n lakeien en hij begon tegen mij. Je luistert niet, hè? Dat zou ik maar wel doen. Toen werd ik gek. Ik zei: als je mij telkens een briefje geeft, waarom ga je het dan niet zelf doen?"

"Hij zei: oké, ga je zo tegen mij praten? Ik zie je morgen... ", vervolgt Been zijn verhaal. "Toen kwam-ie de volgende dag. You, you and you: out. Ik dacht dat hij een geintje maakte. Ik had één keer verloren. Hij zei: jij bent niet belangrijk, de spelers ook niet. Het gaat om mij. Je moet luisteren naar mij."