Heracles laat Roda met lege handen achter: Vermeij slaat in blessuretijd toe

23-09-2017 21:40
21

Roda JC heeft op bezoek bij Heracles Almelo ook de zesde wedstrijd van het seizoen niet weten te winnen. Na vijf nederlagen op rij leken de Limburgers eindelijk een punt te pakken, maar in de 93e minuut sloeg Heracles genadeloos toe: 2-1.

Jamiro Monteiro raakte al snel de paal namens de thuisploeg, maar Roda kwam na vijf minuten op voorsprong. Mitchell Paulissen kopte raak uit een voorzet van Ard van Peppen. Heracles kreeg voor rust al twee kansen op de gelijkmaker, maar Darri schoot over en vond doelman Hidde Jurjus op zijn weg.

In de vijftigste minuut viel de 1-1 alsnog. Robin Pröpper kopte in eerste instantie op de paal, maar nadat de bal opnieuw werd voorgegeven door Monteiro vond de verdediger met een hard schot wel het net. Roda hield met moeite stand, maar dacht eindelijk het eerste punt van het seizoen te pakken. Diep in blessuretijd sloeg Vincent Vermeij evenwel toe.

Roda blijft daardoor met lege handen achter. De Limburgers zijn de hekkensluiter met nul punten. Heracles neemt met acht punten de tiende plek in op de ranglijst.