'Vorig jaar werden we kampioen zonder thuis te verliezen, dit doet heel veel pijn'

'Vorig jaar werden we kampioen zonder thuis te verliezen, dit doet heel veel pijn'

24-09-2017 07:22
34

Jan-Arie van der Heijden vond het spel van Feyenoord tijdens de 0-2 nederlaag tegen NAC Breda niet om over naar huis te schrijven. Het was de eerste verliespartij van de Rotterdammers in De Kuip sinds januari 2016.

"Als je thuis 0-2 verliest van NAC Breda dan is de sfeer niet goed. Dat lijkt me een understatement. Ik denk dat er een harde week op komst is", zegt Van der Heijden tegen FOX Sports. "Ik denk dat we continu aan de bal zijn, zonder iets te creëren. Dat was een beetje het verhaal van de wedstrijd. NAC werd een aantal keer gevaarlijk en scoort twee keer."

Het leek een offday voor Feyenoord. "Ik weet niet hoe ik het moet omschrijven. Het doet in ieder geval heel veel pijn om thuis te verliezen", aldus Van der Heijden. "Vorig jaar werden we kampioen zonder thuis te verliezen. Dan wil je die lijn doortrekken, maar dat lukt niet. Vanaf nu zullen we keihard moeten werken om dat niveau weer te bereiken."

Feyenoord beleefde al met al een slechte generale voor het Champions League-duel met Napoli dinsdag. Toch gaat Van der Heijden voor een maximaal resultaat op de Italianen. "Voetbal is een raar spelletje, dat heb je kunnen zien."