Update: 'Noodlot treft Milik opnieuw: maanden uit de roulatie door knieblessure'

Update: 'Noodlot treft Milik opnieuw: maanden uit de roulatie door knieblessure'

24-09-2017 20:23
33

Feyenoord hoeft komende dinsdag geen rekening te houden met Arek Milik tegen SSC Napoli. De spits van de Italianen liep zaterdag een knieblessure op in het duel met SPAL. Mogelijk moet hij zelfs onder het mes.

De blessure van Milik is naar eigen zeggen niet zo ernstig als zijn vorige kwetsuur. Vorige zomer scheurde hij zijn kruisband af. De blessure is echter wel ernstig genoeg dat hij wellicht weer onder het mes moet. De eerste onderzoeken zijn afgerond. Donderdag wacht er voor Milik een bezoekje aan een knie-specialist. De Poolse ex-Ajacied liep de blessure tegen SPAL op zonder dat er een tegenstander in de buurt was. 

Napoli won met 2-3 en werkt nu toe naar het Champions League-duel met Feyenoord van komende dinsdag, een duel dat Milik noodgedwongen aan zich voorbij moet laten gaan. De Nederlandse landskampioen zit allesbehalve in een goede flow. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst ging zaterdagavond met 0-2 onderuit tegen NAC Breda. Vorig weekend verloor de club van PSV. Daarvoor was Manchester City met 0-4 te sterk in de eerste groepswedstrijd in het miljoenenbal. 

Update 20.23: Volgens diverse Italiaanse media is het opnieuw goed mis met de knie van Milik. Inmiddels zou bevestigd zijn dat de Poolse spits zijn voorste kruisband heeft gescheurd. Komende week gaat Milik onder het mes. Daarna moet hij waarschijnlijk drie tot vier maanden revalideren, meldt onder meer Sky Italia.