Keizer erkent crisis bij Ajax: Dat vinden jullie toch een leuk woord?

Keizer erkent crisis bij Ajax: "Dat vinden jullie toch een leuk woord?"

24-09-2017 17:21
138

Marcel Keizer erkent dat het crisis is bij Ajax. De Amsterdammers leden zondag een onthutsende nederlaag tegen Vitesse, waardoor de druk op de trainer groeit.

"We hebben echt heel matig gespeeld. Niemand zat echt lekker in de wedstrijd, vanaf minuut één eigenlijk", aldus Keizer tegen de NOS na de 1-2 nederlaag. "Het werkt allemaal niet mee. We weten hartstikke goed dat het geen goede wedstrijd was van ons."

De Ajax-trainer zag de nieuwe tegenslag niet aankomen. "Ik was wel verbaasd, want ik had echt het idee dat we hier een goede wedstrijd gingen neerzetten. Dat gebeurde niet. Het was vandaag heel slordig. We spelen elkaar zonder vertrouwen ballen in die we normaal niet geven. Daar moeten we het over hebben en daar moeten we mee aan de slag."

"Ik sta hier met een slecht gevoel", vervolgt Keizer, die zegt te weten hoe het werkt bij Ajax. "Iedereen is nu een week lang chagrijnig. Of het crisis is? Dat vinden jullie toch een leuk woord om te noemen? Prima. Ik heb er verder niks mee, want ik moet het team weer op de rails krijgen." Na enig aandringen van de NOS-verslaggever: "Als je acht verliespunten in zes wedstrijden hebt, dan is het inderdaad crisis."