Vitesse-held vijzelt waarde op: 'We zien wel als de transfermarkt open gaat'

Vitesse-held vijzelt waarde op: 'We zien wel als de transfermarkt open gaat'

24-09-2017 18:04
14

Milot Rashica stond al in de belangstelling van meerdere clubs en dat zal er na zijn optreden tegen Ajax (1-2) niet minder zijn geworden. De Vitesse-aanvaller beseft dat zelf ook.

Rashica was bij vlagen ongrijpbaar en bekroonde zijn optreden met de 0-2. "Tim Matavz gaf mij een diepe bal, zoals ik dat graag heb. En toen was het makkelijk voor mij om het af te maken", blikt hij tegenover Omroep Gelderland terug op zijn beslissende treffer.

"En we hadden dit nodig na deze moeilijke week met die laatste wedstrijd", refereert Rashica aan de bekeruitschakeling tegen hoofdklasser AVV Swift. "We toonden vandaag de juiste energie en mentaliteit. Het is een grote overwinning. Na rust was het iets minder, maar we zijn hier heel blij mee."

Rashica lijkt langzaam maar zeker klaar voor een stap hogerop. "Ja, dat is een goede motivatie voor mij als clubs mij willen. Maar ik ben nu gefocust op Vitesse. Ik wil het team helpen om onze doelen te bereiken. En we zien wel wat er gebeurt als de transfermarkt open gaat."