'Dat het team zó kan opstaan na alle kritiek, daar ben ik enorm trots op'

  'Dat het team zó kan opstaan na alle kritiek, daar ben ik enorm trots op'

  zondag 24 september 2017 om 18:45

  Sergio Padt is dolgelukkig met de driepunter van FC Groningen tegen FC Twente. Na een matige seizoenstart was de overwinning op de Tukkers broodnodig, meent de aanvoerder.

  "Dat het team zó kan opstaan na alle kritiek van buitenaf, daar ben ik enorm trots op", zegt de doelman in gesprek met FOX Sports. "Je kunt nooit negentig minuten helemaal niks te doen hebben. Maar dit was wel de wedstrijd waarin ik het minst te doen heb gehad tot nu toe."

  Padt kijkt met gemengde gevoelens terug op de kritiek die de Groningers de afgelopen periode kregen. "Het spel was niet goed, de tiende plek... Maar er werd na drie wedstrijden al van alles geroepen. Toen hadden we tegen FC Utrecht, Heerenveen en Ajax gespeeld en hadden we vier punten. Dat is prima, denk ik."

  Trainer Ernest Faber laat zijn spelers de laatste tijd vaker hun mening delen over de spelwijze van het team. "Het is goed dat ze meepraten, maar dan moeten ze ook verantwoordelijkheid nemen. Dat hebben ze vandaag gedaan", meent Faber.

  Lees meer: Stevige gesprekken bij FC Groningen gelijk een succes: 'Zag je bij de goal'

  Poll

  Stelling: vanaf nu heeft FC Groningen de stijgende lijn te pakken

  (158 stemmen)

  Plaats een reactie

  Utca 030 +633
  zondag 24 september 2017 om 20:24
  Nou zijn er geen Twente supporters alleen grote.bek als ze winnen
  Vind ik leuk
  erikg +597
  zondag 24 september 2017 om 22:05
  dus je speelt tegen 1 van de minste ploegen op dit moment, in de competitie, dan vind je het knap dat je zo opstaat. Kom op zeg, Een fabrieksarbeider die zwaar weekend heeft gehad komt maandag op het werk, aan het einde van de dag zegt hij, blij dat ik zo goed ben opgestaan na zo een zwaar weekend, Kansloze opmerking.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Dat het team zó kan opstaan na alle kritiek, daar ben ik enorm trots op'