'Na zo'n middag blijkt dat het een goede keuze is geweest om bij PSV te blijven'

'Na zo'n middag blijkt dat het een goede keuze is geweest om bij PSV te blijven'

25-09-2017 07:26
8

Jürgen Locadia scoorde tegen FC Utrecht maar liefst vier keer, maar zelf relativeert hij zijn prestaties. Na afloop van het met 1-7 gewonnnen duel kreeg de PSV-spits veel aandacht vanuit de media.

"Jullie maken het wat groter dan het voor mij voelt", zegt Locadia tegen het Eindhovens Dagblad. Na zijn tweede treffer rende hij naar Steven Bergwijn, die op de bank begon tegen Utrecht. "Hij speelde deze keer niet vanaf het begin en is ook belangrijk voor het team. Niet dat ik me nu de meest ervaren speler van het hele stel voel, hoor, maar ik probeer ook op mijn manier om de boel bij elkaar te houden. Dat hoort bij mijn leeftijd en ervaring."

Wedden

Meer odds

Het had niet veel gescheeld of Locadia was geen PSV'er meer. Op het laatste moment in de transferperiode ketste een overgang naar Brighton & Hove Albion af. "Ik denk er soms nog wel eens aan. Maar na zo'n middag blijkt dat het een goede keuze is geweest om te blijven. Dit is wat ik wil, en meer. Van de trainer mocht ik na de eerste goals wat meer lachen, maar ik wilde meer. We hadden er bijna een conflictje over."