Geduld achterban Roda is op: directeuren moeten weg na dramatische seizoensstart

Geduld achterban Roda is op: directeuren moeten weg na dramatische seizoensstart

25-09-2017 17:22
31

Voor de achterban van Roda JC is de maat vol. Het Platform van de club wil dat de directie opstapt vanwege de dramatische resultaten. De Limburgers staan na zes wedstrijden nog puntloos onderaan in de Eredivisie.

Als het aan het Platform Roda JC ligt, moeten algemeen directeur Wim Collard en commercieel directeur Nick Janssen het veld ruimen. Het platform noemt de beide directeuren 'contraproductief' en stelt dat de club 'sterk behoefte heeft aan een nieuw, geloofwaardig geluid', zo luidt de boodschap in een statement op Facebook.

Het Platform Roda JC bestaat uit een afvaardiging van ondernemers, oud-spelers en supporters. Het beweert al enige tijd druk te zetten bij de beide directeuren, de raad van commissarissen en eigenaar Frits Schrouff. Tot nu toe zonder resultaat. Het is niet voor het eerst dat beide directeuren onder vuur liggen. Maar nu is voor het platform het geduld op. '

Het platform blijft bij het standpunt en zal blijven aandringen bij de raad van Commissarissen en eigenaar Frits Schrouff om in te grijpen'. Dat gebeurde tot dusver niet, volgens het platform omdat de clubleiding in deze sportief zware periode de rust wil bewaren.