Spelmaker lyrisch over Bosz na ongekende prestaties: 'Nog geen kennis mee gemaakt'

Spelmaker lyrisch over Bosz na ongekende prestaties: 'Nog geen kennis mee gemaakt'

25-09-2017 20:30
9

Peter Bosz hoopt met Borussia Dortmund de goede vorm van de laatste weken door te zetten in de Champions League. Dinsdag ontvangt de koploper van Duitsland Real Madrid. 

In de Bundesliga maakt Dortmund de laatste weken heel veel indruk. Met een indrukwekkend doelsaldo volgt de ene overwinning de andere op. Real draait slecht in de eigen competitie en dus ruikt de Nederlandse trainer in Duitse dienst kansen. "Het is ook tegen Real mogelijk te spelen op de manier zoals we voor ogen hebben", zegt Bosz volgens De Telegraaf op een persconferentie.

Wedden

Meer odds

"Belangrijk is hoe we het precies uitvoeren. Is de uitvoering goed, dan is het mogelijk. Is die niet goed, dan wordt het tegen een ploeg als Real Madrid zwaar", weet ook Bosz. Middenvelder Mario Götze is blij met zijn trainer. "Ik heb al verschillende trainers gehad, maar dit seizoen gaat het bijzonder goed met het elftal. Met deze stijl en speelwijze had ik nog niet kennis gemaakt, maar ook ik maak hierdoor stappen."

De speelstijl van Bosz kan Götze bekoren. "Het zijn zeer goede ideeën, waarmee ik me erg goed kan identificeren. Ik houd van de bal hebben en deze rond laten gaan. Dat is voor een middenvelder heel fijn", aldus de middenvelder. Dinsdagavond begint Dortmund - Real Madrid om 20.45 uur.