Ongekende luxe bij Ajax-kweekvijver: Het is een aardige achterhoede ja, haha

Ongekende luxe bij Ajax-kweekvijver: "Het is een aardige achterhoede ja, haha"

25-09-2017 20:47
24

Daley Sinkgraven is op de weg terug bij Ajax. Jong Ajax-trainer Michael Reiziger heeft maandagavond een basisplek voor de middenvelder c.q. verdediger van de Amsterdammers. 

Of Sinkgraven weer helemaal fit is? "Ja, hij kan gelukkig weer minuten maken. Hij kan bij ons weer ritme opdoen", zegt Reiziger bij FOX Sports. De verdedigingslinie wordt gevormd door Luis Orejuela, Maximilian Wöber, Deyovaisio Zeefuik en Sinkgraven. "Het is een aardige achterhoede ja, haha. Voor mij en voor de spelers blijft het werk hetzelfde. Voor hen is het lekker om een wedstrijd te spelen en ritme op te doen."

Door de vele wisselingen bij de beloften zijn er weinig mogelijkheden voor tactische trainingen. "We hebben wel een vaste lijn binnen Ajax, daarin zit geen verschil. De lijn is heel duidelijk: hoe het eerste speelt, hoe wij spelen en hoe de jeugd speelt. Ik hoef weinig aan te passen, wel wat details van de tegenstander die je meegeeft. Maar aan de bal is het heel duidelijk", aldus Reiziger. Jong Ajax speelt maandagavond tegen Telstar.