Lammers zeer belangrijk voor PSV-beloften, Jong Ajax laat twee punten liggen

Lammers zeer belangrijk voor PSV-beloften, Jong Ajax laat twee punten liggen

25-09-2017 21:47
24

Jong PSV en Jong Ajax hebben allebei een punt gepakt in speelronde zes van de Jupiler League. Beide beloftenelftallen kwamen maandagavond knap terug na een achterstand. 

Jong PSV - NEC Nijmegen
Jong PSV en NEC maakten er een aantrekkelijke wedstrijd van in het Philips Stadion. De beloften van PSV begonnen sterk aan het duel en kwamen dan ook voorsprong. Na dertig seconden werd er een penalty gegeven, die benut werd door Albert Gudmundsson. Daarna ging het echter mis: Guus Joppen, Ted van de Pavert en Wojiech Golla scoorden en zo kwamen de Nijmegenaren - die ook nog een pingel misten - op 1-3. Sam Lammers redde de avond in de tweede helft door twee keer te scoren, waardoor het duel in 3-3 eindigde. Kenneth Paal pakte in de slotfase nog zijn tweede gele kaart en kon dus vertrekken. 

Jong Ajax - SC Telstar
Ook Jong Ajax heeft ternauwernood een punt overgehouden aan het Jupiler League-treffen met SC Telstar. Na een half uur spelen kwamen de bezoekers uit Velsen-Zuid op voorsprong via Toine van Huizen. De Amsterdammers bleven de betere ploeg en dat resulteerde in een laat doelpunt. Teun Bijleveld maakte na 83 minuten zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal en stelde zodoende een punt veilig voor de beloften van Ajax, die nu bovenaan staan in de Jupiler League.