'Ik ben gek van zo'n Johnsen bij Ajax. Wöber die dan ineens fantastisch meedoet'

'Ik ben gek van zo'n Johnsen bij Ajax. Wöber die dan ineens fantastisch meedoet'

25-09-2017 23:03
20

Mike Snoei heeft als trainer van Telstar zitten genieten van de spelers van Jong Ajax. De oefenmeester van de Jupiler League-club kijkt zijn ogen uit vanwege spelers als Dennis Johnsen, die deze zomer de overstap maakte naar Amsterdam. Op De Toekomst werd het 1-1.

"Ik ben gek van zo'n Johnsen en dat soort jongens die dan in het veld lopen", zegt Snoei tegen FOX Sports. "Er loopt nogal wat. Die Wöber die ineens meedoet en fantastisch inschuift. Daar hebben we op gerekend en goede dingen tegenover gezet."

Dat het in Amsterdam 1-1 werd heeft Telstar te danken aan de twintigjarige doelman Rody de Boer, die zijn ploeg hielp met fraaie reddingen. "Die zit zelfs bij Oranje onder twintig. Ik heb nooit begrepen hoe we die in onze schoot geworpen hebben gekregen", zegt Snoei. "We hebben één voetbalgesprek met hem gehad. Hij kon naar NEC, Sparta, noem maar op. Maar hij wilde op deze leeftijd eerste keeper worden. Uiteindelijk ben ik heel bang dat hij gauw vertrokken is. De Boer is een toppertje aan het worden."

"Het verbaast me dat ADO deze jongen niet vijf jaar heeft vastgelegd en hem aan ons heeft uitgeleend. Dat we daar niet lang van gaan genieten is alleen maar goed voor zijn ontwikkeling. Voorlopig helpt hij mij aardig."