Feyenoord vecht voor elke meter: hoge odds voor Rotterdamse kaarten

Feyenoord vecht voor elke meter: hoge odds voor Rotterdamse kaarten

26-09-2017 12:00
1

Feyenoord staat dinsdagavond opnieuw voor een loodzware opgave in de Champions League. Napoli verkeert in uitstekende vorm, terwijl de Rotterdammers het moeilijk hebben. Feyenoord kan de huid in ieder geval wél duur verkopen.

Speel mee: Feyenoord pakt meer dan 2,5 kaarten voor 1,96 keer je inzet! KLIK HIER!

Tegen Manchester City ging Feyenoord na de 0-3 uit een ander vaatje tappen. Michiel Kramer en Tonny Vilhena begingen pittige overtredingen en kregen een kaart, terwijl ook Jerry St. Juste op de bon ging. In totaal kregen vier spelers van Feyenoord een prent tegen de Engelse topclub, maar dat hadden er nog meer kunnen zijn.

Ook tegen Napoli zal Feyenoord zich tot de tanden toe moeten wapenen, aangezien de Italianen in hun laatste drie duels in de Serie A liefst dertien keer scoorden. Als de equipe van coach Giovanni van Bronckhorst meer dan 2,5 kaarten pakt, krijg je 1,96 keer je inzet bij bookmaker LeoVegas. Dat is bijna een verdubbeling van je inzet. Het lijkt gezien de verhoudingen een realistische bet.

Een zege lijkt te hoog gegrepen voor Feyenoord in San Paolo, maar als de Rotterdammers ondanks een nederlaag een doelpunt weten te maken krijg je liefst 2,70 keer je inzet. De Italiaanse promovendus SPAL wist afgelopen weekend nog twee keer te scoren tegen Napoli (2-3).

Speel mee: Feyenoord pakt meer dan 2,5 kaarten voor 1,96 keer je inzet! KLIK HIER!