'Jones staat er dan wel alleen voor, dat is helaas het leven van een keeper'

'Jones staat er dan wel alleen voor, dat is helaas het leven van een keeper'

26-09-2017 18:28
19

Marco Bizot leeft mee met Brad Jones. De geroutineerde doelman van Feyenoord ging afgelopen weekend vreselijk in de fout bij de 0-2 van NAC Breda.

Jones verspeelde de bal aan Thomas Enevoldsen, voor wie het vervolgens een koud kunstje was om te scoren. "Ze stonden met 0-1 achter, waardoor hij misschien wat meer risico moest nemen", aldus Bizot, komend weekend zijn tegenstander bij Feyenoord - AZ, in gesprek met Telegraaf TV.

"Zonde, maar die dingen gebeuren. Je kunt er kort en lang over praten, maar het is jammer voor zo'n jongen. Het belangrijkste is dat hij het daarna weer oppakt", vervolgt de collega-doelman, die denkt dat Jones prima met de tegenslag kan omgaan. "Brad is oud en volwassen genoeg. Hij heeft de keeperstrainer en natuurlijk familie en vrienden achter zich, maar voor de rest staat hij er wel alleen voor. Dat is helaas het leven van een keeper."

Jones staat dinsdagavond gewoon weer onder de lat bij Feyenoord, dat om 20.45 uur aftrapt tegen Napoli in de Champions League. Bizot: "Natuurlijk, hij zal er weer staan vanavond. Ongeacht hoe het afloopt vanavond zal hij gewoon doorgaan."