Napoli-trainer ontevreden na zege op Feyenoord: Doen duidelijk iets verkeerd

Napoli-trainer ontevreden na zege op Feyenoord: "Doen duidelijk iets verkeerd"

26-09-2017 23:46
27

Napoli-trainer Maurizio Sarri zag zijn ploeg dinsdagavond met 3-1 van Feyenoord winnen, maar was na afloop kritisch over zijn eigen ploeg. Volgens de 58-jarige oefenmeester had de score hoger uit moeten vallen.

"Op dit moment ben ik vooral geïrriteerd over de goal die we incasseerden", wordt Sarri geciteerd door Voetbal International. "In een competitie waar het doelsaldo doorslaggevend is, kan je niet zo'n doelpunt incasseren tien seconden voor het einde. Ik kan niet tevreden zijn."

Napoli wist drie keer het net te vinden, maar volgens Sarri hadden de Zuid-Italianen nog veel vaker kunnen scoren. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld en veel gecreëerd. Maar wat ik vervelend vind, is dat we Feyenoord werkelijk niets hebben toegestaan, maar dat ze toch een doelpunt maakten en een penalty kregen. We doen duidelijk iets helemaal verkeerd."

Ook het druk zetten op de Feyenoord-defensie had volgens de Italiaan beter gekund. "Feyenoord kan zich moeilijk wapenen tegen druk, dus doorjagen was logisch. Dat deden we slechts in delen van de wedstrijd goed."