Collega-analist pakt 'saaie' Heitinga aan: 'Hij had niet veel te vertellen'

Collega-analist pakt 'saaie' Heitinga aan: 'Hij had niet veel te vertellen'

27-09-2017 11:03
26

Kees Kwakman is geen fan van de analist John Heitinga. De routinier van FC Volendam maakt de laatste jaren zélf naam als analist en werd daarom door Nieuwe Revu gevraagd naar zijn favorieten op televisie. 

Arnold Bruggink, Kenneth Pérez, Ronald de Boer en Co Adriaanse kunnen hem bekoren. Heitinga schoof de afgelopen maanden een paar keer aan bij Veronica en het grote publiek was regelmatig kritisch op de oud-verdediger. "Ja, dat snap ik wel, want John had niet zoveel te vertellen", aldus Kwakman.

"Jan Joost van Gangelen vroeg hem eens tijdens Atlético Madrid-Real Madrid of hij als speler van Atlético ook vaak reacties kreeg als hij bijvoorbeeld bij een tankstation stond. Jan-Joost was duidelijk op zoek naar een leuk verhaal, maar John zei alleen maar nee. Dan komt er natuurlijk niet echt leven in de brouwerij", vervolgt de Volendammer. 

"Ik zou in dat geval dan een leuke anekdote vertellen. Dat vinden mensen leuk om te horen, zeker als je er zelf hebt gespeeld. Maar goed, niet iedereen is hetzelfde."