'Als ik Ajax was en zie hoe moeilijk Keizer het heeft, zou ik aan hem denken'

'Als ik Ajax was en zie hoe moeilijk Keizer het heeft, zou ik aan hem denken'

27-09-2017 17:41
23

In zijn verkenning van de trainersmarkt doet Ajax er goed aan ook naar Hein Vanhaezebrouck te kijken. Dat stelt Filip Joos, commentator van Sporza.

Maandag meldde De Telegraaf dat Ajax trainer Marcel Keizer tegen het licht houdt en de trainersmarkt verkent naar aanleiding van de valse seizoenstart. 'Als ik Ajax was en zie hoe moeilijk Marcel Keizer het heeft, dan zou ik toch ook eens aan Vanhaezebrouck denken', schrijft Joos op de website van zijn werkgever.

Wedden

Meer odds

De Sporza-commentator doet die uitspraken in het licht van de speculaties over een move van Vanhaezebrouck naar Anderlecht. De Belgische succestrainer stapte dinsdag op bij AA Gent.

'Als hij naar Anderlecht gaat, dan zal dat natuurlijk veel inkt doen vloeien. Maar als er iemand sterk genoeg is om dat te overleven, dan is het Vanhaezebrouck wel', aldus Joos. 'Maar ik weet niet of Hein Vanhaezebrouck zelf wel 100 procent gewonnen is voor een stap naar Anderlecht. De Brusselaars zijn dat uiteraard wel: mochten ze kunnen, dan zouden ze het meteen doen.'