VVV-Venlo doet transferzaken: Eredivisie-bekende keert terug naar Nederland

VVV-Venlo doet transferzaken: Eredivisie-bekende keert terug naar Nederland

28-09-2017 11:47
24

VVV-Venlo heeft zich versterkt met Jens Janse. De verdediger heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend bij de Eredivisie-promovendus.

Janse speelde eerder in de jeugd bij VVV en belandde via de opleiding van PSV bij Willem II. Hij speelde ook nog bij NAC Breda en kwam in het buitenland uit voor Córdoba, Dinamo Tbilisi, Ternana en Leyton Orient. Nu keert de 31-jarige verdediger, de deze zomer al meetrainde in Venlo, dus definitief terug naar de Eredivisie.

"Destijds lagen de prioriteiten op het gebied van versterkingen op andere posities", zegt technisch manager Stan Valckx over de zomerstage. "Daarom hebben we toen besloten om niet met Jens in zee te gaan. Inmiddels hebben we te kampen met een reeks blessures in onze verdediging. Roel Janssen heeft al een tijd last van zijn kuitbeen, Leroy Labylle is al enkele keren met een blessure uitgevallen, Tristan Dekker is zeker nog geruime tijd niet van de partij en er zijn wat kleine pijntjes achterin. Daarom is de komst van Jens alsnog gewenst. Hij is op meerdere posities achterin inzetbaar."