Barcelona kreeg nul op rekest van Cruijff: Daar kennen ze me

Barcelona kreeg nul op rekest van Cruijff: "Daar kennen ze me"

28-09-2017 21:29
16

Jordi Cruijff bevestigt dat hij afgelopen zomer met FC Barcelona gesproken heeft over een functie in Camp Nou. De Nederlander was naar verluidt in beeld om technisch directeur te worden. 

"Als ik als droom had om terug te keren in Camp Nou, dan had ik er nu geweest", zegt Cruijff in de Spaanse krant Mundo Deportivo. "Al weet ik niet in wat voor functie. Er zijn in de zomer enkele gesprekken geweest, maar het was voor mij al snel duidelijk dat ik graag hoofdtrainer van Maccabi Tel Aviv wilde worden. Daar kennen ze me en ik werk al heel lang met de technische staf daar."

Wedden

Meer odds

Cruijff neemt zijn vorig jaar overleden vader als voorbeeld. "Ik wil een net zo goede trainer worden als hij was, maar dat ben ik nog niet en waarschijnlijk ga ik dat niet worden. Wat voetbal betreft, ik combineer de romantiek uit Nederland met de strijdlust uit Spanje. Als je die twee dingen samenbrengt, kan dat goed werken. Moeilijk is het wel. Mijn vader speelde altijd op z'n Nederlands, heel erg aanvallend", aldus Cruijff.