Over Ajax en Feyenoord hoeven we het niet te hebben, maar wij zijn lekker bezig

"Over Ajax en Feyenoord hoeven we het niet te hebben, maar wij zijn lekker bezig"

29-09-2017 10:28
34

PSV kan komend weekend opnieuw goede zaken doen in de Eredivisie, weet Marco van Ginkel. De aanvoerder van de Eindhovense club wil goed afsluiten voor de interlandperiode.

Van Ginkel geeft toe dat hij enigszins verbaasd is door de ontwikkelingen in de Eredivisie van de laatste weken. Terwijl PSV met 1-7 won van Utrecht, verloren Ajax en Feyenoord. "Wij hebben tegen Utrecht een mooie uitslag neergezet en de grote clubs verliezen verrassend. Soms is alles dus mogelijk", zegt hij tegen Omroep Brabant.

"Over Ajax en Feyenoord hoeven we het niet te hebben, maar wij zijn lekker bezig. Belangrijke wedstrijden hebben we gewonnen en met nog één wedstrijd voor de interlandstop willen we die reeks tegen Willem II natuurlijk voortzetten."

Van Ginkel weigert mee te gaan in de euforie die sinds een paar weken rond koploper PSV hangt. "Je weet hoe dat gaat. We wonnen de topper tegen Feyenoord en dan ook nog met zo'n uitslag van FC Utrecht winnen zegt wel iets over ons team", zegt de aanvoerder, die uitkijkt naar het weekend. "Ajax en Feyenoord hebben het moeilijk en AZ en zeker Heerenveen doen het goed. Dus dat worden voor al die ploegen belangrijke potjes."