United maakt gehakt van Crystal Palace: topscorer Lukaku weer trefzeker

30-09-2017 17:47
22

Manchester United heeft een grote overwinning geboekt op Crystal Palace. De ploeg van José Mourinho was in eigen huis met 4-0 te sterk voor de hekkensluiter van Engeland.

Al na drie minuten stond het 1-0 voor de thuisploeg. Juan Mata tekende voor de openingstreffer. Tien minuten voor rust en een aantal minuten na rust sloeg Marouane Fellaini toe: de Belg besliste het duel met twee treffers. In de slotfase deed ook Romelu Lukaku een duit in het zakje en maakte de 4-0, alweer zijn zevende doelpunt van het seizoen.

Door die overwinning gaat United aan kop in de Premier League met drie punten voorsprong op nummer twee Manchester City, dat nog wel een wedstrijd te goed heeft. Crystal Palace wacht ook weken na het ontslag van Frank de Boer nog altijd op de eerste punten van het seizoen.