Scheids weet zelf ook wel dat hij fout zat. Daarna kregen we ineens alles mee

"Scheids weet zelf ook wel dat hij fout zat. Daarna kregen we ineens alles mee"

30-09-2017 22:08
20

Bij Willem II zijn de druiven zuur na de 4-0 nederlaag op bezoek bij PSV. De Tricolores boden een helft lang prima partij tegen PSV, maar kregen aan het begin van de eerste helft drie snelle doelpunten om de oren. Bovendien viel er nog een vierde treffer, nadat arbiter Manschot een onterechte penalty toekende aan PSV.

"Ik zeg liever niets over de scheidsrechter, maar volgens mij waren alle 35.000 toeschouwers verbaasd dat hij een penalty gaf", baalde aanvoerder Jordens Peters tegenover FOX Sports. "Natuurlijk maakt dit moment niet het verschil. Maar het zorgt er wel voor dat het geen wedstrijd meer was."

Ook trainer Erwin van de Looi was niet te spreken over Manschot. "Ik denk dat hij het zelf ook wel in de gaten had. Daarna kregen we ineens elke vrije trap mee. Puur compensatiegedrag." De arbiter was ook teleurgesteld in zijn eigen ploeg. "We maken één fout en we staan meteen achter. Daarna hebben de jongens het meteen opgegeven en dat deed me pijn. Of het een frustrerende avond was? Dat is wel een goede samenvatting."