'Of de visie van Keizer duidelijk is? Hij verschilt niet veel met die van Bosz'

'Of de visie van Keizer duidelijk is? Hij verschilt niet veel met die van Bosz'

01-10-2017 17:12
21

Matthijs de Ligt staat volledig achter Marcel Keizer. De visie van de geplaagde Ajax-trainer is voor de jonge centrale verdediger duidelijk.

"Je voelt wat druk, maar wij als spelers staan nog steeds volledig achter de trainer", zegt De Ligt na afloop van de met 0-4 gewonnen wedstrijd tegen sc Heerenveen tegen FOX Sports. "Hij staat ook nog steeds achter zijn visie. Of die duidelijk is? Ja, die is wel duidelijk. Hij verschilt niet heel veel met die van vorig jaar (van Peter Bosz, red.). Er zijn wat veranderingen. We zijn er nu mee bezig."

De Ligt moest vorige week tegen Vitesse per brancard van het veld gedragen worden, maar stond tegen Heerenveen weer in de basis. Hij had een hersenschudding. "Ik had tijdens de wedstrijd wat hoofdpijn, maar ben hem goed doorgekomen. De eerste vooruitzichten waren niet zo goed. Ze dachten dat ik een zware hersenschudding had. Mijn oog was echt blauw. Nu is dat een beetje opgeknapt. Ik word er niet knapper op, helaas. Uiteindelijk is het redelijk snel hersteld en kon ik donderdag weer trainen."