Riedewald reageert op De Boer-ontslag: Dat is wel een groot woord

Riedewald reageert op De Boer-ontslag: "Dat is wel een groot woord"

04-10-2017 07:18
10

Jaïro Riedewald koos mede door de aanwezigheid van Frank de Boer voor Crystal Palace, maar zag de voormalig Ajax-coach al na vier wedstrijden ontslagen worden. De verdediger blijft strijden in Londen.

"Ongelofelijk jammer dat het zo gelopen is", zegt Riedewald tegen het Algemeen Dagblad. "Na vier wedstrijden. Blijkbaar gebeurt het in de voetbalwereld. De wedstrijd tegen Burnley hadden we zoveel pech. Niet normaal. Chagrijnig zaten we in de trein terug naar Londen, de volgende dag was de trainer ontslagen... Heel gek."

Onder de opvolger van De Boer, Roy Hodgson, zijn de speelkansen voor Riedewald flink geslonken. De oud-Ajacied blijft echter hoopvol. "Een klap? Dat is wel een groot woord. Natuurlijk koos ik mede vanwege De Boer voor Crystal Palace. Maar óók omdat de Premier League voor mij de mooiste en grootste competitie is. Dat verandert niet. En uiteindelijk moet ik als speler ook weer verder." Ondertussen wacht Crystal Palace nog altijd op zijn eerste punt én goal in de Premier League. "We moeten gewoon een keer afrekenen met alle negativiteit", aldus Riedewald.