Janssen enthousiast: Het was de beste wedstrijd die ik ooit heb gespeeld

Janssen enthousiast: "Het was de beste wedstrijd die ik ooit heb gespeeld"

05-10-2017 12:07
12

Vincent Janssen kijkt zijn ogen uit in Turkije. In een interview op de website van Fenerbahçe kijkt hij terug op zijn eerste maand in Istanbul.

Janssen is met twee doelpunten in vier optredens goed begonnen bij Fenerbahçe. Het hoogtepunt was de verhitte derby tegen Besiktas (2-1 zege, één doelpunt van Janssen en vijf rode kaarten). "Er was een fantastische sfeer in de derby", verklaart de huurling van Tottenham Hotspur op de clubsite, opgetekend door Voetbal International.

"Ik ben erg blij dat ik mijn bijdrage aan de winst heb geleverd. We hadden geweldige steun van onze fans en verdienden de zege, die erg belangrijk was voor de titelstrijd. Het was de beste wedstrijd die ik ooit heb gespeeld qua atmosfeer."

Janssen treedt bij Fenerbahçe in de voetsporen van landgenoten Pierre van Hooijdonk, Dirk Kuyt en Robin van Persie. "Elke speler is verschillend en heeft verschillende kwaliteiten, maar het belangrijkste is dat ik hier net zo goed wil spelen als zij deden", besluit de Oranje-international. "Want ik ben erg gelukkig bij Fenerbahçe."