Slechts 82 duels in tien jaar PSV: Moest helemaal opnieuw beginnen, vanaf nul

Slechts 82 duels in tien jaar PSV: "Moest helemaal opnieuw beginnen, vanaf nul"

05-10-2017 15:07
7

Liefst tien jaar (1999-2009) stond Eric Addo onder contract bij PSV. In dat decennium speelde de verdediger slechts 82 competitieduels voor de topclub uit Eindhoven. Dat had voornamelijk te maken met blessures, vertelt de inmiddels 38-jarige Addo aan VICE Sports.

"Ik had pech toen ik naar PSV kwam. Kort nadat ik er aankwam, liep ik een zware knieblessure op, waardoor ik helemaal opnieuw moest beginnen, vanaf nul. De supporters hebben me in die tijd veel steun gegeven en dat heb ik geprobeerd terug te betalen", aldus de Ghanees. "Ook toen ik fit was, maar op de bank zat, zongen ze vaak mijn naam."

Wedden

Meer odds

Tegenwoordig is Addo specialistentrainer bij PSV. Hij geeft onder meer individuele training aan verdedigers. De voormalig international is nog niet uitgekeken op de club. "Haha, zeker niet. Ik ben heel blij en gelukkig bij PSV. Ik weet niet of ik hier altijd blijf, hoor. In het voetbal weet je het nooit, misschien maak ik in de toekomst andere keuzes om mijn trainersdiploma sneller te halen, maar op dit moment ben ik op mijn plek en ik kan hier nog heel veel leren."