'Lestienne werkt zich in België weer in de nesten: feestje loopt uit de hand'

'Lestienne werkt zich in België weer in de nesten: feestje loopt uit de hand'

07-10-2017 14:13
14

Maxime Lestienne komt tegenwoordig vooral in het nieuws door zijn praktijken buiten het voetbal. De oud-PSV'er, nu speler van Rubin Kazan, is deze week weer in aanraking gekomen met de politie.

Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Lestienne maakte van de interlandperiode gebruik om dinsdagnacht een feestje te geven aan zijn woning in het West-Vlaamse Moorslede. De buren waren daar minder blij mee, want zij klaagden bij de politie over het lawaai. De politie bracht een bezoek aan het huis, maar dat loste niks op.

De politie ging vervolgens nog maar eens langs bij Lestienne. Dit zou tot grote boosheid hebben gezorgd bij voetballer. Hij zou zich verbaal agressief hebben opgesteld richting de agenten, die vervolgens een proces-verbaal voor smaad opstelden. Het feestje kan dus nog negatieve gevolgen krijgen voor de 25-jarige prof. Zo'n twee jaar geleden moest hij al een nachtje in de cel doorbrengen nadat hij in het uitgaanscentrum van Eindhoven na een thuiswedstrijd van PSV samen met Jeroen Zoet betrokken raakte bij een vechtpartij.