Roda JC moet op zoek naar nieuwe directeur: 'Besloten om de club te verlaten'

Roda JC moet op zoek naar nieuwe directeur: 'Besloten om de club te verlaten'

08-10-2017 19:32
18

Roda JC moet op zoek naar een nieuwe commercieel directeur. Nick Janssen heeft zondag zijn vertrek aangekondigd. Hij vindt het tijd om het stokje over te dragen, zo valt te lezen op de website van de Limburgse eredivisionist. 

Janssen was sinds juni 2014 commercieel directeur in het Parkstad Limburg Stadion. "De afgelopen jaren heb ik mij met heel veel plezier volledig ingezet voor Roda JC, een periode waarin we hele mooie en mindere momenten hebben meegemaakt. De club kijkt nu naar de opzet van een andere organisatiestructuur. In het belang van Roda JC vind ik dat men daarin met verfrissende en nieuwe ideeën de toekomst tegemoet moet kunnen gaan."

"Aangezien ik dit proces niet in de weg wil staan en de personen die dit proces gaan begeleiden de tijd en ruimte wil bieden, heb ik besloten om de club als commercieel directeur te verlaten", voegt hij daar aan toe. "Desgewenst blijf ik voor de club echter altijd beschikbaar voor adviezen of voor het ontplooien van initiatieven die de club op commercieel vlak zouden kunnen helpen."