'Uitblinkende Lozano moet sterspeler komende winter opvolgen in Premier League'

'Uitblinkende Lozano moet sterspeler komende winter opvolgen in Premier League'

10-10-2017 07:23
70

Hirving Lozano heeft zich in de kijker van Arsenal gespeeld. Daily Mail meldt in Engeland dat de Mexicaanse aanvaller van PSV wordt gezien als de opvolger van sterspeler Alexis Sanchez.

In Engeland is men zelfs zo onder de indruk, dat Steve Rowley, hoofd scouting van Arsenal, al eens is afgereisd naar Nederland om Lozano te bekijken. Arsenal volgt de linksbuiten van PSV aandachtig en denkt na over een bod. Volgens het Engelse medium zou een bod van ruim 22 miljoen euro genoeg moeten zijn om de Eindhovense clubleiding te overtuigen van een transfer. 

Afgelopen zomer tekende de rappe Mexicaan een contract tot maar liefst 2023 bij PSV, dat hem overnam van CF Pachuca. Sinds zijn komst naar Nederland maakt Lozano indruk. In de Eredivisie schittert hij wekelijks en scoort hij er bovendien lustig op los. In de eerste zes competitieduels was het al vier keer raak voor de smaakmaker van PSV. 

De verwachting is dan ook dat PSV komende winter al verschillende biedingen binnen zal krijgen voor Lozano. De afgelopen weken werd hij al door meerdere scouts uit heel Europa bekeken, waaronder dus een van Arsenal. In Londen zou Lozano Arsenal-ster Sanchez moeten gaan opvolgen, die al langere tijd wordt gelinkt aan een vertrek bij The Gunners