Robben bespreekt Eredivisie-terugkeer: 'De ene keer is het dit, andere keer dat'

Robben bespreekt Eredivisie-terugkeer: 'De ene keer is het dit, andere keer dat'

11-10-2017 17:28
24

Hans Robben, vader en zaakwaarnemer van Arjen, durft niet met zekerheid te stellen dat zijn zoon in de toekomst terugkeert naar FC Groningen. De aanvaller van Bayern München, inmiddels Oranje-international af, laat die optie open.

"We hebben het er wel eens over. De ene keer is het weer dit, de andere keer dat", zegt Robben senior tegen RTV Noord. "Daar denkt hij nog niet echt over na, hij bekijkt het van jaar tot jaar. Arjen wil elk jaar zien of hij het niveau van Bayern aankan en op het moment dat het wat minder wordt, dan gaat hij een andere beslissing nemen. En wat dat is, dat zal de toekomst uitwijzen."

Robben nam dinsdag met een geweldig optreden tegen Zweden afscheid van Oranje. "Hartstikke mooi. Maar op een gegeven moment kom je op een leeftijd dat je het fysiek niet meer aankan en dan moet je stoppen. Bij het Nederlands elftal is dat zo. Maar hij heeft nog wel energie genoeg om door te gaan bij Bayern. Het is één afscheid, maar aanstaande zaterdag speelt hij alweer. Dus we gaan rustig door", aldus Robben.