Vreven krijgt volle laag van verbaasde Groenendijk: Waar haalt-ie het vandaan?

Vreven krijgt volle laag van verbaasde Groenendijk: "Waar haalt-ie het vandaan?"

12-10-2017 18:07
63

Fons Groenendijk is niet gediend van uitspraken die collega-trainer Stijn Vreven (NAC Breda) eerder deed over ADO Den Haag. Vreven liet zich eerder deze week negatief uit over het voetbal dat de Hagenaars spelen. 

NAC verloor onlangs met 0-1 van ADO. Het spel van de tegenstander sprak Vreven totaal niet aan. De opmerkingen van de Belg zijn Groenendijk volledig in het verkeerde keelgat geschoten, blijkt in een interview met het Algemeen Dagblad. 

"Ik ben verbaasd dat hij zich zo uitlaat. Laat hem lekker naar zijn eigen elftal kijken. Ik ben laatst voor niks naar Feyenoord – NAC geweest, want daar stonden ze 86 minuten bijna achter de goal te verdedigen. Hij kan zich beter afvragen waarom zijn ploeg elke wedstrijd na een uur als een kaartenhuis in elkaar stort", aldus de coach.

Vreven zei ook dat de fans van NAC 'iets anders verlangen' dan de supporters in Den Haag. Groenendijk snapt er niets van. "Waar haalt-ie het vandaan? Alsof ze bij NAC Champions League zijn gewend. Ze hebben de afgelopen jaren nota bene in de Jupiler League gespeeld."