Gerucht uit Engeland: 'wonderkid' van PSV in belangstelling van Spurs en West Ham

Gerucht uit Engeland: 'wonderkid' van PSV in belangstelling van Spurs en West Ham

12-10-2017 23:18
33

Diverse clubs uit de Premier League hebben een oogje op Steven Bergwijn. Dat meldt boulevardkrant The Daily Mirror donderdagavond. De jonge aanvaller van PSV staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur, Bournemouth en West Ham United. 

The Mirror schrijft dat Bergwijn, 'één van de grootste talenten van Nederland', op geruime tijd op de radar staat bij Spurs. Scouts van de vicekampioen van Engeland zouden onder de indruk zijn van de PSV'er. 

Bergwijn, die omschreven wordt als een 'rising star' en 'wonderkid', kan ook op interesse van West Ham en Bournemouth rekenen. Of een van de genoemde clubs in januari of komende zomer al een bod wil doen op de tiener, wordt niet vermeld. Dit seizoen stond Bergwijn in de Eredivisie zes keer in de basis bij PSV. Hij maakte twee goals en leverde één assist af. Ook bij Jong Oranje is Bergwijn dit jaar een vaste basisspeler. 

Vrijdag wordt de jongeling twintig. Hij heeft in Eindhoven een contract tot de zomer van 2021. In augustus deed het Italiaanse Torino een poging om Bergwijn in te lijven. PSV sloeg een miljoenenbod af.