Fenerbahçe biedt Van Persie aan bij Feyenoord: Dan kan hij de stap maken

Fenerbahçe biedt Van Persie aan bij Feyenoord: "Dan kan hij de stap maken"

13-10-2017 11:34
45

Een terugkeer van Robin van Persie bij Feyenoord lijkt weer een stapje dichterbij te zijn gekomen voor Robin van Persie. Mahmut Uslu, persvoorlichter van diens huidige werkgever Fenerbahçe, laat aan het Turkse medium Aspor weten dat de men Van Persie graag terug naar Rotterdam laat gaan.

Onlangs werd nog bericht dat Fenerbahçe het aflopende contract van de grootverdiener wil ontbinden, maar nu lijkt de Turkse topclub toch nog wat geld te willen vangen voor Van Persie. "Als Feyenoord Van Persie echt graag wil hebben, dan is dat geen enkel probleem", aldus Uslu. "Wanneer ze het salaris en de transfersom kunnen betalen, kan hij wat ons betreft de stap maken."

Van Persie is bezig aan zijn derde seizoen bij Fenerbahçe, maar de Oranje-topscorer aller tijden drukt zwaar op de begroting van de huidige nummer 7 in Turkije. Afgelopen zomer probeerde Feyenoord al om de 34-jarige linkspoot terug naar De Kuip te halen, maar kon het niet eens worden met Fenerbahçe, die dit seizoen slechts vier officiële wedstrijden in de benen heeft.