Jörgensen terug in Feyenoord-selectie: Meer mogelijkheden, ben er nog niet uit

Jörgensen terug in Feyenoord-selectie: "Meer mogelijkheden, ben er nog niet uit"

13-10-2017 13:46
5

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft dit weekend weer de beschikking over Nicolai Jörgensen. De Eredivisie-topscorer van vorig seizoen zit zaterdagavond tegen PEC Zwolle weer bij de selectie, maar zal rustig gebracht worden.

Van Bronckhorst laat tijdens de persconferentie van vrijdag weten dat de Deense aanvalsleider in ieder geval geen hele wedstrijd gaat spelen. "Hij is er natuurlijk een aantal weken uit geweest. We zullen het dus moeten opbouwen." Ook de langdurig geblesseerde Sven van Beek, Bart Nieuwkoop en Kenneth Vermeer kunnen dit weekend minuten maken, maar zijn nog niet wedstrijdfit.

Of Van Bronckhorst nu uitgebreid gaat sleutelen aan zijn basisopstelling, is vooralsnog niet duidelijk. "Ik heb wel weer iets meer mogelijkheden, maar ik ben er nog niet uit", wordt de trainer geciteerd door RTV Rijnmond. Tijdens de laatste wedstrijd van Feyenoord, de 0-4 zege tegen AZ, stond Jean-Paul Boëtius nog in de spits. "Voor hem blijft de spitspositie, hoe goed hij het ook deed, er eentje die niet natuurlijk aanvoelt."