PSV mogelijk zonder steunpilaren naar Venlo: Een groot twijfelgeval

PSV mogelijk zonder steunpilaren naar Venlo: "Een groot twijfelgeval"

13-10-2017 14:01
17

Koploper PSV hervat de Eredivisie zondagmiddag met een uitduel tegen VVV-Venlo. De kans is groot dat de ploeg van trainer Phillip Cocu het in Noord-Limburg moet stellen zonder Hirving Lozano.

De Mexicaanse vleugenaanvaller, die nadrukkelijk wordt gevolgd door Arsenal, kwam met een elleboogblessure terug van zijn interlands met Mexico. De training van zaterdag moet uitwijzen of Lozano mee kan doen tegen VVV. "Lozano is een groot twijfelgeval voor aanstaande zondag. We weten pas op het allerlaatste moment of hij beschikbaar is", laat Cocu tijdens de persconferentie van vrijdag weten. Wat voor Lozano geldt, geldt eveneens voor Derrick Luckassen. Ook de centrale verdediger is een vraagteken en moet zaterdag bewijzen dat hij volledig mee kan trainen.

Cocu kijkt vol vertrouwen uit naar het treffen met VVV. Het gevreesde kunstgras in De Koel is voor de PSV-trainer geen issue. "Ik kan er niet over oordelen, want we hebben er nog niet gespeeld. We moeten gewoon omgaan met de omstandigheden." Cocu stelt vast dat zijn selectie een stijgende lijn heeft ingezet. "We hebben de laatste wedstrijden laten zien dat we stappen in stabiliteit hebben gezet. Op de training gaat het er scherp aan toe. We hebben niet lang samen gehad, maar wel intensief met zijn allen getraind."