'Andere' situatie bij Feyenoord: De sfeer is anders, de druk is anders

'Andere' situatie bij Feyenoord: "De sfeer is anders, de druk is anders"

13-10-2017 15:14
8

Jeremiah St. Juste mag zich de komende weken bewijzen bij Feyenoord. Door blessures van Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin kan de van sc Heerenveen overgekomen verdediger veel minuten gaan maken. 

Renato Tapia is zijn collega in het centrale defensieve blok van Feyenoord, nu het vaste tweetal voorlopig moet toekijken. "Het gaat goed. Ik heb een goede connectie met Renato, dus ik vind dat het goed gaat. De communicatie is goed en we spelen goed samen, we zijn op elkaar ingespeeld. Ik vind het fijn om met hem te spelen", zegt St. Juste tegen RTV Rijnmond

St. Juste is pas een aantal maanden Feyenoorder. Waar hij misschien had verwacht zichzelf langzaam in de basis te spelen, is het tegenovergestelde het geval. Zaterdag speelt Feyenoord tegen PEC Zwolle en St. Juste zal dan wederom in de basis beginnen. "Ja het is anders. De sfeer is anders, de druk is anders, de wedstrijden zijn anders. Dat is het verschil: het is meer beladen. Het is een omschakeling, maar voor mij niet een hele grote. Je móet er staan, zo is het gewoon. Ik vind dat ik dat wel goed heb opgepakt, ja."