Beerput gaat open in Chili na mislopen WK: 'Vidal heeft zich niet onder controle'

Beerput gaat open in Chili na mislopen WK: 'Vidal heeft zich niet onder controle'

Gepubliceerd: vrijdag 13 oktober 2017 om 19:51vr 13-10-2017 om 19:51

De beerput gaat open bij Chili na het mislopen van het WK in Rusland volgend jaar. Las Ultimas Noticias brengt voor het eerst uitspraken naar buiten die toenmalig bondscoach Jorge Sampaoli in 2015 deed.

Hoewel Sampaoli twee keer de Copa América won met Chili, blijkt dat hij alle moeite had om zijn ploeg in het gareel te houden. "Geen enkele speler was op het juiste niveau om de WK-kwalificatie aan te gaan", foeterde Sampaoli destijds. "Vidal heeft hulp van een medisch specialist nodig. Hij houdt van drinken en heeft zichzelf niet onder controle.

"Toen we een keer in het vliegtuig zaten na een wedstrijd, vroeg hij aan me of hij een biertje kon openen", vervolgt Sampaoli over de middenvelder, die zich weinig aantrok van het ontkennende antwoord. "Hij eindigde met een fles whiskey samen met anderen. Ik ontsloeg onze chauffeur, maar wist dat het de fout van Vidal was."

Ook andere Chileense spelers komen er niet genadig vanaf. "Iedere keer dat ik Eduardo Vargas tegenkwam bij het nationale team, was hij er slechter aan toe dan voorheen. En Alexis Sánchez staat op met een koptelefoon, zit alleen bij het ontbijt en praat met niemand."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws