Blije Feyenoorder na rotavond in De Kuip: Persoonlijk is het mooi

Blije Feyenoorder na rotavond in De Kuip: "Persoonlijk is het mooi"

14-10-2017 23:28
14

Na afloop van Feyenoord - PEC Zwolle (0-0) overheerste het chagrijn in De Kuip, maar Sven van Beek kon terugkijken op een fijne avond. Voor de eerste keer in lange tijd deed de verdediger lang mee bij de regerend kampioen. 

Van Beek miste het gehele seizoen 2016/17 vanwege een blessure. "Persoonlijk is het mooi dat ik weer minuten mag maken, maar het voelt wel alsof je met lege handen staat", zei hij na afloop voor de camera van FOX Sports. 

"Ik ben er lang uit geweest, dat weet iedereen. Maar ik ben persoonlijk vooral blij dat ik weer op het veld mag staan. Zuur dat de wedstrijd zo eindigt. Het is natuurlijk wennen als je weer mag voetballen, ik denk dat ik het prima heb gedaan."

Omdat Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin geblesseerd zijn én Renato Tapia zaterdag uitviel, is de kans groot dat Van Beek dinsdag aan de bak moet in de Champions League. Shakhtar komt dan op bezoek in De Kuip. 

"De trainer bepaalt, ik weet niet wat het plan is, maar ik hoop er wel op. Ik voel me goed, ik train al weken mee met het team. Het is afwachten voor dinsdag, maar als het moet dan sta ik er."