Ayoub: 'In de kleedkamer is hij knettergek, altijd aan het dansen of dollen'

Ayoub: 'In de kleedkamer is hij knettergek, altijd aan het dansen of dollen'

16-10-2017 13:16
9

Jean-Christophe Bahebeck lijkt los te komen bij FC Utrecht. Tegen sc Heerenveen was de Franse spits met twee treffers de gevierde man.

"Voor mij is het lekkere aan de Eredivisie dat er dynamisch, aanvallend voetbal wordt gespeeld", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "In Italië (waar hij bij Pescara was gestald, red.) was dat minder het geval, omdat tactiek daar de overhand heeft. Nu tegen Heerenveen speelden we defensiever na de mindere prestaties tegen Twente en PSV, maar ook in de omschakeling voel ik me fijn."

Wedden

Meer odds

"Hier krijgen spitsen de ruimte. Ik voel me met de week meer zeker in het systeem. Maar ook op gevoel komen we een eind. De jongens achter me - Yassin Ayoub en Zakaria Labyad - spelen óók met het hart", aldus Bahebeck.

Ayoub is overigens fan van Bahebeck, ook als persoon. "Aan zijn gedrag merk je niet dat hij van een grote club komt. Hij kijkt niet op Utrecht neer of zo. In de kleedkamer is hij knettergek, altijd aan het dansen of dollen. Je merkt vooral dat hij weet dat hij alleen met keihard werken en plezier in voetbal stappen kan zetten in zijn carrière."