'Tottenham bepaalt vraagprijs superster: drie miljoen meer dan Neymar'

'Tottenham bepaalt vraagprijs superster: drie miljoen meer dan Neymar'

17-10-2017 11:29
30

Als het aan Tottenham Hotspur-voorzitter Daniel Levy ligt, is Harry Kane meer waard dan Neymar. De Engelse doelpuntenmachine moet 225 miljoen euro kosten.

Dat is drie miljoen meer dan Paris Saint-Germain afgelopen zomer aan FC Barcelona betaalde voor Neymar (222 miljoen). Levy hield de 'exorbitante' vraagprijs voor Kane lang geheim, maar heeft volgens The Times intern laten weten dat het om 225 miljoen euro gaat.

De kans dat een geïnteresseerde club - Real Madrid wordt genoemd - het wereldrecord voor Kane gaat breken, is bijzonder klein. Levy is niet van plan om zelfs maar de moeite te nemen om naar aanbieding te luisteren. De Spurs-preses wil dat Kane in elk geval tot en met 2019 bij Tottenham blijft. Dan gaat de Engelse topclub in het nieuwe stadion spelen.

Kane staat op dit moment nog 4,5 jaar onder contract bij Tottenham, waar hij een slordige 135.000 euro per week verdient. Verwacht wordt dat Spurs hem snel beloont met een nieuwe verbintenis. In de Premier League staat hij op zes goals in acht duels.