Kansen voor Feyenoord: 'Zij zijn in mijn ogen de twee zwakste schakels'

Kansen voor Feyenoord: 'Zij zijn in mijn ogen de twee zwakste schakels'

17-10-2017 14:40
28

De achterhoede is een zwak punt van Shakhtar Donetsk en daar moet Feyenoord dinsdagavond dan ook gebruik van maken om een goed resultaat te boeken in de Champions League. Evgeniy Levchenko, die het nodige weet van de topclub uit Oekraïne, zegt dat in gesprek met De Telegraaf. 

Shakhtar neemt het om 20.45 uur in De Kuip op tegen Feyenoord. "Net als Feyenoord heeft Shakhtar problemen in de verdedigende linie. Yaroslav Rakitskiy en Ivan Ordets staan centraal achterin, zijn niet snel en hebben geen goed gevoel voor positie. Het zijn in mijn ogen de twee zwakste schakels", aldus Levchenko.

"Het is een kwaliteit van Nicolai Jörgensen dat hij op tijd kan vertrekken om buitenspel te omzeilen. Bij het doelpunt van Sterling tijdens Manchester City-Shakhtar zag je Rakitskiy buitenspel opheffen. Dat is het grootste probleem van Shakhtar en dus een kans voor Feyenoord."

Het is overigens maar de vraag of Jörgensen speelt tegen Shakhar. De Deense spits, net terug van een blessure, lijkt op de bank te zitten

Lees ook: Braziliaans trio gaat Feyenoord leven zuur maken: "Bizar snel"