LIVE-discussie: Feyenoord met verrassing in de aanval; Toornstra op de bank

LIVE-discussie: Feyenoord met verrassing in de aanval; Toornstra op de bank

17-10-2017 19:29
57

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft toch een basisplaats ingeruimd voor Nicolai Jörgensen. De net weer fitte spits begint aan de start van het Champions League-duel met Shakhtar Donetsk.

Dat gaat ten koste van Sam Larsson .Op het middenveld begint Jens Toornstra volgens de officiële berichtgeving van Feyenoord tóch in de basis. De UEFA (zie afbeelding hieronder) meldde aanvankelijk dat Toornstra op de bank zat en Sofyan Amrabat op het middenveld zou spelen. Amrabat speelt volgens Feyenoord echter als rechtsback en Bart Nieuwkoop, volgens de UEFA de rechtsback, zit op de bank. Sven van Beek begint door de blessuregevallen in de defensie ook in de basis.

Feyenoord heeft tegen Shakhtar een zege nodig om een serieuze kans te blijven maken op Europese overwintering in de Europa League. De Rotterdammers hebben nog nul punten. Shakhtar heeft drie punten en staat daarmee op de derde plek.

Update 19.51: De fout blijkt bij Feyenoord te liggen. Niet Jens Toornstra speelt, maar Bart Nieuwkoop. Nieuwkoop begint als rechtsback waardoor Amrabat naar het middenveld verhuist. Toornstra zit op de bank.  

Opstellingen

Feyenoord: Jones; Nieuwkoop, Van Beek, St. Juste, Haps; Amrabat, El Ahmadi, Vilhena; Berghuis, Jörgensen, Boëtius

Shakhtar Donetsk: Pyatov, Butko, Stepanenko, Taison, Fred, Bernard, Marlos, Ordets, Ferreyra, Ismaily, Rakitsky



Wedden

Meer odds