PSV hoopt op goed nieuws uit ziekenboeg: 'Hij traint met speciaal soort tape'

PSV hoopt op goed nieuws uit ziekenboeg: 'Hij traint met speciaal soort tape'

18-10-2017 08:15
14

PSV heeft goede hoop dat Hirving Lozano en Steven Bergwijn zondag in actie kunnen komen in het thuisduel met Heracles Almelo. De Eindhovenaren kunnen de zestiende thuiszege op rij boeken en willen dat in de sterkst mogelijke opstelling doen.

Lozano deed dinsdag weer aan een klein deel van de groepstraining mee, meldt het Eindhovens Dagblad. De elleboog van de Mexicaan is ingepakt, maar het is nog even zoeken hoe hij met zijn blessure in partijvormen uit de duels kan blijven. "Hij traint op dit moment met een speciaal soort tape om de arm", aldus trainer Phillip Cocu. "De komende dagen willen we zijn programma steeds iets verder uitbreiden en dan is het afwachten of hij de wedstrijd van zondag haalt."

Mocht Lozano of Bergwijn het treffen met Heracles niet halen, dan lijkt het inschuiven van Luuk de Jong de meest logische optie. Bergwijn ontbrak dinsdag nog op de training. Hij werkte binnen aan zijn herstel. De rechtsbuiten liep bij VVV-Venlo (2-5) een lichte irritatie aan de kniepees op. Die kwetsuur speelde hem al vaker parten, waardoor Cocu geen risico wilde nemen.