Memphis: Weet je, ik bedoel er niks slechts mee. Mijn fanbase vindt het geweldig

Memphis: "Weet je, ik bedoel er niks slechts mee. Mijn fanbase vindt het geweldig"

18-10-2017 11:48
52

Zijn hoed, zijn auto's, zijn uitstapjes als rapper: ook buiten het voetbalveld staat Memphis Depay (23) al jaren volop in de spotlight. De aanvaller van Olympique Lyon en Oranje vindt het jammer dat sommige mensen hem aanvallen op zaken die niets met voetbal te maken hebben. 

"Mensen staan snel klaar met een oordeel. En soms slaan ze daarin door. Ik heb geleerd me daar zo min mogelijk van aan te trekken. Ik leef mijn eigen leven. Als mensen me aanpakken op mijn imago, denk ik: jij bent mij niet. Ik ga ervan uit mensen blij te maken door te laten zien wat ik heb bereikt", zegt Memphis in een interview met Voetbal International. 

"Soms is het effect tegenovergesteld. Weet je, ik bedoel er niks slechts mee. Mijn fanbase vindt het geweldig dat ik zoveel laat zien van mezelf", vervolgt de international. "Daarnaast heb je zure mensen die vinden dat ik een uitslover ben. Iedereen heeft zijn eigen manier van zichzelf uiten. Dat ik van mooie spullen hou en dat aan anderen laat zien, maakt me nog geen slecht mens of een slechte topsporter."

"Mensen die mij allang kennen, weten dat ik altijd zo ben geweest. Als klein ventje was ik al bezig met mooie kleding en schoenen. Dat is altijd zo gebleven", besluit Memphis.

Lees ook: 'Vraag me af of mensen beseffen hoe eervol ik het vind om voor Oranje te spelen'