'Barça-directeur op de tribune om Eriksen en uitblinker Sánchez te bekijken'

'Barça-directeur op de tribune om Eriksen en uitblinker Sánchez te bekijken'

18-10-2017 12:40
15

Robert Fernandez, technisch directeur van FC Barcelona, was dinsdagavond aanwezig bij het Champions League-duel tussen Real Madrid en Tottenham Hotspur om twee spelers van de Engelsen te bekijken. Sport schrijft dat. Het gaat om Davinson Sánchez en Christian Eriksen.

Spurs maakte in Madrid indruk tegen De Koninklijke. Het werd 1-1 en vooral de achterhoede van de ploeg van manager Mauricio Pochettino hield knap stand. Fernandez zat volgens Sport op de tribune om de prestatie van Sánchez (21) te beoordelen. Afgelopen zomer werd de Colombiaanse stopper ook al gelinkt aan Barça. Hij besloot Ajax toen in te ruilen voor Tottenham, dat zo'n 40 miljoen euro voor hem betaalde. 

Eriksen is een andere speler die de afgelopen jaren ook al meer dan eens in verband is gebracht met Barça. De Catalaanse grootmacht wil zich komend jaar graag versterken met een spelmaker. Phillipe Coutinho (Liverpool) zou dé topkandidaat zijn van Barcelona, maar Fernandez ziet Eriksen volgens Spaanse media als een interessant alternatief.

Sánchez heeft in Noord-Londen een contract tot 2023. Eriksen ligt nog tot 2020 vast.